Önkénteseket keresünk!

Globalizáció workshop

Ha érdekel a Globalizáció Light újságban feldolgozott témák bármelyike, és szeretnéd jobban megismerni azt, vagy tenni akarsz valamit környezetedért, akkor várjuk jelentkezésedet!
A közeljövőben több olyan projektet is tervezünk, melyek keretein belül Székesfehérváron sokkal nagyobb nyilvánosságot teremtenénk a témának. Szeretnénk egy olyan aktív műhelyt létrehozni, ahol fiatalok részvételével és ötletei alapján tennénk érthetőbbé a témát az érdeklődők számára.
Tehát ha érdekel a globalizáció, a környezetvédelem és van ötleted, hogyan lehetne ezt könnyen „fogyaszthatóbbá” tenni, akkor írj nekünk az info@globlight.hu e-mail címre!

Silye Zoltán
Bakos István

Önkénteseket keresünk!

A Gaja Környezetvédő Egyesület önkénteseket keres, akik tenni akarnak valamit lakóhelyük környezetéért és annak fenntarthatóságáért.
Olyan önkénteseket keresünk, akik szeretnének az egyesület akcióin (pl.: parlagfűirtás, illegális szemétlerakók felszámolása, stb.) aktívan részt venni.
Keresünk főiskolás, egyetemista, vagy pályakezdő fiatalokat is, akik tanulmányaik során olyan ismereteket sajátítottak el, melyek lehetővé teszik számukra, hogy részt vegyenek a környezeti tanácsadó-iroda szakmai munkájában.

Jelentkezni – annak megjelölésével, hogy milyen feladatokat tudnátok vállalni – levélben vagy e-maillel – az alábbi címek egyikén lehet:

Gaja Környezetvédő Egyesület
8000 Székesfehérvár, Petőfi u. 5.
iroda@gajaegyesulet.hu
http://www.gajaegyesulet.hu/